Izjava o privatnosti

Luda kuća d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 63, 10000 Zagreb, OIB: 44712439481 je vlasnik web stranice www.ludakuca.hr (u daljnjem tekstu “web stranice”).

Stvorili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.

Molimo vas da ovu izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Prikupljanje osobnih podataka

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi.

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom ustupite takve informacije. Osobne podatke o Vama na ovoj web stranici prikupljamo samo kada ispunite kontakt obrazac ili prilikom prijave na newsletter.

Obrada podataka

Vaše podatke koristimo u slijedeće svrhe:

  • Radi personalizacije Vašeg posjeta našoj web stranici

Uporaba kolačića: što su kolačići (cookies)?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjećujete, a služi personalizaciji Vašeg korištenja web stranice, ili za marketinške svrhe (personalizirano oglašavanje), te za prikupljanje statistika o načinu korištenja web stranica itd. Kolačići mogu biti privremeni i dugotrajni.

Kakve kolačiće koristimo na ovoj web stranici i zašto?

Ova web stranica u vašem web pregledniku pohranjuje samo privremene kolačiće (session cookie) koji se uklanjaju s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Ova informacija je anonimna i kroz nju vas ne možemo identificirati. U skladu s Općim uredbama europskog parlamenta i vijeća o zaštiti osobnih podataka (GDPR), za takav kolačić nije potreban vaš eksplicitni pristanak.

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li Vaše osobne podatke, te želite zatražiti njihovo brisanje ili izmjenu, molimo Vas da nas kontaktirate na

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP)