JEŽEVA KUĆICA (4+)

Retro sentiš za sve generacije

Ježeva kućica by Kovač i Radin vraća velike i male u one neke dane kad smo bili djeca i kad smo motali kazetofonske trake na penkale, puhali prašinu s ploča, igrali školice, pikule i išli u disco. Ježeva kućica vraća nas u one dane kada je dom bio utočište a čak i prežgana juha prava gozba kad bi se okupila obitelj. 

Dj Jež i kuharica Lija samo za vas!

Predstava Ježeva kućica nastala je prema motivima istoimenog djela B. Čopića kojeg generacije čitatelja znaju gotovo napamet. Naša predstava vjerno slijedi originalnu zamisao uz nostalgični dodatak prisjećanja na igre iz naše mladosti koje, nažalost, u posljednje vrijeme gube bitku s igrama virtualnog svijeta.

previous arrow
next arrow
Slider

Dramaturgija, ali i scenografija ove predstave je puna predmeta kao sto su gramofonske ploče, školica, pisma pisana guščjim perom i dobri stari sentiši. Kao i uvijek, Tvornica lutaka obradila je poznatu priču na sebi svojstven način izokrenuvši neke elemente tako da svijet koji kreiramo bude barem na sat vremena romantičniji, duhovitiji i ljepši od stvarnoga. 

Autorski tim ovog sentiš projekta su Mario Kovač i Petra Radin koji osim što glume, supotpisuju dramatizaciju, režiju i odabir glazbe. Dio autorskog tima su i Dunja Niemčić kao scenografkinja, dizajnerica kostima i lutaka je Maja Kovač koja je zadužena za pokret i koreografiju, autor glazbe je Matej Meštrović, a svjetlo je oblikovao Alen Marin. Produkcija: Kazalište Tvornica lutaka.

Prodaja ulaznica
Radno vrijeme blagajne na adresi kazališta
Ulica kralja Zvonimira 63, Zagreb
Ponedjeljak-Petak od 16h do 20h
Naćin plaćanja: gotovina

Luda kuća d.o.o

Ulica kralja Zvonimira 63 Zagreb
Tel: +385 01 4008 122

OIB: 44712439481
ludiliste@ludakuca.hr
instagram.com/ludakuca.hr
facebook.com/ludakuca.hr

Nazovite nas!
Kako do nas?