KAKO POSTATI MAĐIONIČAR – Luka Vidović – predstava za djecu (3+)

Mađioničar Luka Vidović, koji je tijekom bogate karijere svojim nastupima nebrojeno puta nasmijao i zabavio malene i velike, dolazi u Ludu kuću. 
Ova urnebesno smiješna i zabavna mađioničarska predstava, namijenjena je zabavi cijele obitelji, stoga u njoj jednako uživaju djeca, mame i tate, djedovi i bake.
Lukin izrazit talent za rad s ljudima, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači, neodoljiv šarm te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave, pamtiti cijeli život.

“Kako postati mađioničar”  nezaboravna je predstava, od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima.

Posebnost ove predstave je u tome da je potpuno interaktivna što znači da mađioničar Luka Vidović iz publike izabere nekoliko djece, koja mu na pozornici pomažu pri izvođenju trikova. Ostala djeca, koju Luka ne uspije pozvati na pozornicu, ne ostanu razočarana jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova.

Prodaja ulaznica
Radno vrijeme blagajne na adresi kazališta
Ulica kralja Zvonimira 63, Zagreb
Ponedjeljak-Petak od 16h do 20h
Naćin plaćanja: gotovina

Luda kuća d.o.o

Ulica kralja Zvonimira 63 Zagreb
Tel: +385 01 4008 122

OIB: 44712439481
ludiliste@ludakuca.hr
instagram.com/ludakuca.hr
facebook.com/ludakuca.hr

Nazovite nas!
Kako do nas?