Novosti

Škola glume Lude kuće

Od jeseni u Ludoj kući + i Ludoj kući škola glume za klince od 10-18 godina. Bez obveze prijavite svoje klince na skolaglume@ludakuca.hr Upišite godište djeteta i ostavite svoj kontakt. Ranijom prijavom ostvarujete prednost pri upisu. Više i detaljnije u svibnju na našim stranicama i društvenim mrežama, ali i na vašem mailu.

Svibanj u Ludoj kući

Draga luda publiko, stigao nam je raspored predstava za svibanj mjesec! Bacite pogled i odaberite koju predstavu želite pogledati. Nakon svake predstave čekamo Vas na druženju u Mosorog Baru 😉 Veselimo Vam se, dođite na smijanje!

Luda kuća u ludim vremenima!

Dragi posjetitelji, kapacitet kazališta još je uvijek smanjen odlukom Stožera civilne zaštite. Raspored za prosinac vidljiv je na poveznici “Raspored”, kao i na svim našim društvenim mrežama. Tijekom prosinca održat će se tri predstave za publiku sa Covid potvrdama. Radi se o predstavi “Dame biraju” 3.12. i “Potpuni stranci” 10.12. i 22.12. Te predstave su […]

❗ Luda kuća i nove mjere ❗

Dragi posjetitelji, odlukom Stožera civilne zaštite, od 6.11. na snagu su stupile nove mjere za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom. Kapacitet kazališta Luda kuća tako je još dodatno smanjen, pa ćete trebati biti malo brži oko kupovine karata! Zbog momentalnog stupanja odluke na snagu, neke predstave su nažalost trebale biti otkazane. Ukoliko imate ulaznice za otkazanu […]

Informacije o novoj sezoni pod krovom Lude kuće

Covid potvrde nisu obavezne za ulaz u Ludilište. Profesionalne umjetničke izvedbe su okarakterizarane kao niskorizične zbog numeriranih sjedećih mjesta, molimo vas da ih se pridržavate. Drži se propisan razmak, kapacitet kazališta više nije određen po kvadraturi, pa će i smijeh biti glasniji! Za istim stolom može sjediti do četvero ljudi koji su došli zajedno, nema […]

❗ NOVO RADNO VRIJEME BLAGAJNE ❗

Do 12. 09.2021. blagajna Ludilišta radit će po sljedećem rasporedu: PONEDJELJAK: 10:00 – 14:00 UTORAK: 16:00 – 20:00 SRIJEDA: 16:00 – 20:00 ČETVRTAK: 10:00 – 14:00 PETAK: 10:00 – 14:00 Vidimo se u Ludoj kući!

PAŽNJA! Luda kuća na odmoru! 🌴 🍹🌞🏄🐬✨

Zbog korištenja godišnjih odmora, blagajna Ludilišta neće raditi do 15.08.2021.!

🌧️OBAVIJEST🌧️- Luda kuća na zraku

Bez obzira na vremensku prognozu – nadamo se najboljem! U slučaju nužnosti prekida predstave, karte ćete moći prebaciti za neki drugi termin ili zatražiti povrat novca. U slučaju odigrane predstave, a vašeg nedolaska, karta se smatra iskorištenom. Glumci i tehnika su spremni, nadamo se ipak ugodnoj večeri uz Potpune strance.

Pažnja! Novo radno vrijeme blagajne za srpanj!

Kroz mjesec srpanj blagajna će raditi prema sljedećem rasporedu: UTORAK, SRIJEDA: 16:00-20:00 ČETVRTAK, PETAK: 10:00-14:00 Ponedjeljkom blagajna ne radi.

LJETNO RADNO VRIJEME BLAGAJNE

Pažnja! Blagajna Lude kuće u ljetnim mjesecima radit će po sljedećem rasporedu: UTORAK, ČETVRTAK od 16:00 do 20:00 SRIJEDA, PETAK od 10:00 do 14:00 PONEDJELJAK, SUBOTU I NEDJELJU – Ne radimo!