Mjere sigurnosti

Ludilište Luda kuća, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, poduzelo je niz mjera kako bi posjetiteljima i zaposlenicima omogućilo što sigurnije uživanje u programu kazališta.

Naš poznati parter u kabaretskom postavu postavljen je na način da se održava propisani razmak, dok na balkonu nije moguće kupiti tri uzastopna mjesta u istom redu, a time je i sveukupan broj ulaznica u prodaji smanjen. Molimo posjetitelje da, kao i inače, sjednu na točna mjesta za koja imaju kupljenu ulaznicu. Sva sjedala su numerirana.

Punktovi za dezinfekciju postavljeni su na nekoliko mjesta unutar kazališta, uključujući ulaz u kazalište te blagajnu, gdje će vam naše ljubazno osoblje pomoći u boljem snalaženju. Na ulazu u kazalište posjetiteljima se mjeri tjelesna temperatura.

Prilikom dolaska na predstavu posjetitelji će biti zamoljeni da svoje kontakt podatke upišu u tablicu na blagajni ( ime i prezime, broj telefona, potpis ), kako bismo u slučaju da se ustanovi da je netko od posjetitelja bio zaražen virusom SARS- CoV-2, što efikasnije mogli spriječiti širenje zaraze.

Ludoj publici preporučujemo da pazi na fizičku distancu te da prije izlaska iz kuće izmjeri tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature, iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti molimo vas odgodite dolazak. U prostoru kazališta Luda kuća obavezno je nošenje zaštitnih maski.

Budite odgovorni, ne zapostavite kazalište!

Vanjske poveznice:

Upute i preporuke za okupljanja (HZJZ, 25. rujna 2020.)

Preporuke za sprječavanje zaraze profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija (HZJZ, 28. svibnja 2020.)

Povratak na Novosti