Bračna terapija

Bračna terapija je predstava u kojoj se možete nasmijati sebi, svom partneru ili jednostavno saznati sve što ste uvijek htjeli znati o vašem braku, a niste imali hrabrosti pitati.

Svjedoci smo rata bračnih veterana, koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to, da postoje dva pola, koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače.Dvije jureće planete, koje teraput pokušava postaviti u istu orbitu.

Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no …. je li i učinkovita?

Vrijedi provjeriti!

Ponosno vam predstavljamo hrvatsku premijeru austrijskog pisca Daniela Glattauera, koja je več oduševila publiku širom svijeta na 40 različitih jezika.

TANJA RIBIČ
Pacijentica Tanja Ribič jedna je od najprepoznatljivijih slovenskih glumica.  Na terapiju u Ludoj kući odaziva se intenzivno i s puno pozitive. Kaže da joj odgovaraju metode dr. Vedrana Mlikote i zato s partnerom rado dolazi na seanse. Hrvatski gledatelji pamte je po ulogama u filmovima Kajmak i marmelada, Traktor, Ljubav i R’n’R, ali i kao eurovizijsku predstavnicu Slovenije na samom početku karijere. U ožujku ćemo je gledati u jednoj od glavnih uloga u Netflixovoj seriji Zero Chill

VEDRAN MLIKOTA
Nakon mnogobrojnih terapija kroz koje je prolazio diljem mile nam domovine i regije, kroz filmove, predstave, serije i posebno kroz humanitarne i besplatne gaže… konačno je dobio priliku biti terapeut! To radi ozbiljno, temeljito, lukavo i nadasve kvalitetno! S primjesama nujnosti i fragilno-segmentne fokusiranosti uranja u probleme parova i pojedinaca! Očekujući bolja vremena za terapeute i sve ostale, vrijeme provodi sa svojom Bejbe i nekoliko kvalitetnih prijatelja… na “terapijama”. Svaku noć sanja Himalaye! 
Obožava kardinalne konklave koje opuštaju, igru herc kralja, koja ga zagrijava i treninge ljudi-žaba, koji ga rashlađuju.
Nada se da će prva suradnja s Ludom kućom završiti pohvalom uprave i dodjelom garsonjere u bližem centru!

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ
Pacijent Janko Popović Volarić rođen je u Zagrebu prije 40-tak godina, glumio je u predstavama diljem Hrvatske (30-tak), serijama (20-tak), filmovima (10-tak). Trenutno se nalazi u Ludoj kući na terapiji i osjeća se osjetno bolje. Dobro se slaže s ostalim pacijentima, nazočan je na seansama i nazire se, ne tako brz, ali kompletan oporavak. Ponaša se primjereno. 

SAŠA BUNETA
Rođen prije ohoho godina u Rijeci. Životni put ga je odveo u Zagreb. i dalje putuje i zastaje na nekoliko odmorišta, kazalište Komedija, radio Antena Zagreb, Luda kuća …. Tražeći svoj mir na tom putu na svu sreću još uvijek nije skrenuo na bračnu terapiju, ali nikad ne reci nikad.

Prema tekstu Daniela Glattauera: Die Wunderubüng

Igraju: Tanja Ribič, Vedran Mlikota, Saša Buneta/Janko Popović Volarić

Režija i adaptacija teksta: Tanja Ribič

Kostimografija: Ludara team

Scenografija: Tanja Ribič

Oblikovanje svjetla: Dejan Kurel

Majstor tona: Vlaho Santini

Dizajn plakata: Mario Jurjević

Premijera: 30.10.2020.

Povratak na Repertoar