Šašava avantura

Važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije tema je edukacijske predstave za djecu Šašava avantura koja će se ponovno održati 26. veljače u kazalištu Luda Kuća od 11:00 sati.

Magarac Roko smislio je sjajan plan rođendanskog iznenađenja za prijateljicu vjevericu Taru, a u tome mu pomažu vjerni prijatelji lisica Liana i medvjed Borna. Iskusna Liana pomno je isplanirala putovanje, Borna je sjajan vozač, Roko odličan učitelj plivanja, a Tara najbolja u pjevanju pjesmica.

Životinjski likovi u veseloj i razigranoj atmosferi naglašavaju važnost prijateljstva koje može riješiti i najveće životne probleme. U 45 minuta predstave mališane očekuje obilje smijeha, plesa, pjesme i nezaboravne avanture šumskih prijatelja, a nakon predstave i brojna iznenađenja.

 

 

 

Likove utjelovljuju glumci Marin Bukvić, Lucija Tandara, Robert Janđel i Lucija Jakupčić.

Režiju i tekst potpisuju Marijana Matoković i Lidija Kraljić. Scenografiju je osmislila Irena Kraljić, scenski pokret je oblikovala Tihana Strmečki, za glazbu su odgovorni Dražen i Vedran Žanko, dok kostime potpisuje Avoltha Design. Pokrovitelj predstave je JANAF d.d.

Dođite i pogledajte kako šašavo prijateljstvo može riješiti sve probleme i naučiti nas kako je uz prave prijatelje u životu sve lakše. Cijena ulaznice je 50 kn, a kupiti ih možete na blagajni Lude Kuće i online na poveznici.

Povratak na Repertoar